Koopprijs

Van € 365.000 - € 375.000

Aantal woningen

2 (1 beschikbaar)

Woonoppervlakte

105 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
432 m2 tot 511 m2
Woonkamer oppervlakte
25 m2
Inhoud
273 m3

Omschrijving

*START BOUW BEGIN 2023**

Nog enkele woningen beschikbaar!

Nieuwsgierig? Kijk voor de volledige presentatie op: nieuwwonenhardenberg.nl

Project 'De Westerhof' biedt toekomstbestendig wonen met een gevarieerd woningaanbod voor meerdere doelgroepen. Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van zonnepanelen. Daarnaast zijn de woningen voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Door de diversie opties heeft u de mogelijkheid om uw woning te personaliseren.

Het dorp Bergentheim is gelegen in de gemeente Hardenberg en goed bereikbaar via de N343. In het centrum vindt u onder andere een supermarkt, drogist, kapper en basisscholen. In de omgeving van Bergentheim vindt u veel groen, bos en prachtige natuurgebieden. Hardenberg met de grotere winkelcentra ligt op slechts 10 autominuten rijden.

Op het terrein van de voormalige Westerkerk in Bergentheim aan de Doctor H.J. Postlaan worden in totaal 10 woningen ontwikkeld. De verschillende woningtypes zijn:
- 4 éénlaagse bungalows
- 4 levensloopbestendige rijwoningen
- 2 twee-onder-één-kap woningen

Om in aanmerking te komen voor een bouwnummer, is het van belang om een financiële check toe te voegen aan uw inschrijving. Voor een goede voorbereiding kunt u via de projectpagina dit document downloaden. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u contact leggen met Lamberink Nieuwbouwmakelaars.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van dit project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van het project via de projectwebsite op NieuwWonenHardenberg.nl
Getoonde afbeeldingen onder voorbehoud goedkeuring Gemeente Hardenberg
Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr.
Reset
14 Twee-onder-één-kapwoning € 375.000

Twee-onder-één-kapwoning

Bouwnummer 14 - € 375.000

Onder optie

105 m2 woonoppervlakte

511 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

15 Twee-onder-één-kapwoning € 365.000

Twee-onder-één-kapwoning

Bouwnummer 15 - € 365.000

Verkocht

105 m2 woonoppervlakte

432 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Twee-onder-één-kapwoning in het project De Westerhof