De Vechte, Hardenberg

Toekomstig

Duurzaam wonen, met zicht op de Vecht en groen!

De Vechte

  • Hardenberg

Naar verwachting start de verkoop van de rijwoningen in Q1 2024 en volgt de start verkoop van de appartementen in de loop van 2024.

Duurzaam wonen, met zicht op de Vecht en groen!

De Vechte is onderdeel van de herontwikkeling van de wijk Marsch-Kruserbrink. Verouderde flats maken plaats voor een mix van nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen en prijsklassen. De Vechte telt straks 54 appartementen (De Vechtvliet en de Vechthage) en 6 rijwoningen (Kruserbrink) voor gezinnen. Naar verwachting start de verkoop van de rijwoningen in Q1 2024 en volgt de start verkoop van de appartementen in de loop van 2024.

LOCATIE
Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen. In Hardenberg vind je een ruim aanbod van winkels, eetgelegenheden en scholen. Daarnaast zijn er zorgvoorzieningen zoals huisartsenpraktijken, apotheken en een ziekenhuis. Verder beschikt Hardenberg over een treinstation op de lijn Emmen – Zwolle.

DE WONINGEN
De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, met aanpasbare indelingen en een solide constructie. Gekozen is voor duurzame materialen, zoals baksteen, die weinig onderhoud vereisen en mooi verouderen. De gebouwen voldoen aan de energiezuinige BENG-normen en zijn voorzien van zonnepanelen en energie-efficiënte installaties, zoals warmtepompen en vloerverwarming. Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale impact op het milieu.

Het ontwerp van De Vechte omvat tal van groene elementen, zoals beplanting, bomen en waterretentie, om wateroverlast en hittestress te voorkomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden en nieuwe bomen met een gunstige bijdrage aan biodiversiteit worden toegevoegd. Groene longen tussen de woongebouwen geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.
Lees verder...

Nieuws over De Vechte

12-10-2023

Binnenkort start verkoop eengezinswoningen de Vechte te Hardenberg!

Binnenkort start de verkoop van zes energiezuinige en duurzame eengezinswoningen van project de Vechte in Hardenberg. Hoe bijzonder de plek is, zie je pas goed vanuit de lucht. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Parkweg 57
149 m
Bushalte Centrum
256 m
Bushalte Gemeentehuis
440 m
Bushalte Waterinkschool
544 m
Bushalte Lage Gaardenstraat
639 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Hardenberg
205 m
Alfa-college Hardenberg
345 m
Professor Waterinkschool
570 m
Greijdanus
810 m
Vechtdal College
840 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
345 m
Kruidvat
373 m
Lidl
423 m
Zeeman
436 m
Jumbo
451 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Badhuisplein
340 m
Apotheek Hardenberg
383 m
Het Hoge Doel Tandarts
578 m
Apotheek Kooiker
806 m
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
834 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Hardenberg

Hardenberg