De Vechte

Aan de Kruserbrink verrijzen 6 royale eengezinswoningen. Je woont hier royaal, aan de Vechte en in een energieneutraal huis met eigen parkeerplaats! De oplevering zal in de zomer van 2025 zijn.

Bezoek ook de projectwebsite

DUURZAAM WONEN, MET UITZICHT OP DE VECHT EN GROEN!

Het project De Vechte kent een unieke ligging tussen het levendige stadshart van Hardenberg en de schilderachtige rivier de Vecht. Daarmee past de nieuwe woonbuurt bij ‘landstad’ Hardenberg. Je beleeft hier rust, water en natuur, terwijl alle centrumvoorzieningen op loopafstand liggen. In Hardenberg vind je een ruim aanbod van winkels, eetgelegenheden en scholen. Daarnaast zijn er zorgvoorzieningen zoals huisartsenpraktijken, apotheken en een ziekenhuis. Verder beschikt Hardenberg over een treinstation op de lijn Emmen – Zwolle.

WAT TE DOEN BIJ VERDERE BELANGSTELLING?
Heeft u belangstelling in een nog beschikbare woning, neem dan contact met ons op en wij reserveren deze woning vrijblijvend en kosteloos voor u. Vervolgens plannen wij een vrijblijvende afspraak in om het project en proces door te nemen met u.

PLANNING
De bouw zal na verwachting in oktober 2024 starten. De oplevering zal in de zomer van 2025 zijn!

EENGEZINSWONINGEN
Aan de Kruserbrink verrijzen 6 royale eengezinswoningen. Je woont hier royaal, aan de Vechte en in een energiezuinig huis met een eigen parkeerplaats, vlak bij voorzieningen als winkels, scholen, ziekenhuis, kerken en sportaccommodaties.

* Tuingerichte woonkamer;
* Drie ruime slaapkamers op de verdieping;
* Vaste trap naar de zolderverdieping;
* Parkeren op eigen terrein;
* Voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp;
* De woning is standaard energieneutraal!

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG
De eengezinswoningen zijn vanzelfsprekend gasloos. Elk huis beschikt over een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming. Het betekent dat je klaar bent voor de duurzame toekomst en nergens meer omkijken naar hebt. De 6 eengezinswoningen hebben voorlopig het energielabel A++++. Hierdoor is je huis standaard energieneutraal en heb je lage energielasten.

De eengezinswoningen zijn volledig energieneutraal en voldoen aan de normen van ENG (Energieneutrale Gebouwen). ENG is vergelijkbaar met nul-op-de-Meter (NOM). Jouw huis wekt straks net zoveel energie op als nodig is voor verwarmen en koelen en het gebruikersgebonden energieverbruik. Bij het laatste wordt uitgegaan van normaal verbruik door een gemiddeld huishouden.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST
De woningen zijn ontworpen met het oog op de toekomst, met aanpasbare indelingen en een solide constructie. Gekozen is voor duurzame materialen, zoals baksteen, die weinig onderhoud vereisen en mooi verouderen. De gebouwen voldoen aan de energiezuinige BENG-normen en zijn voorzien van zonnepanelen en energie-efficiënte installaties, zoals warmtepompen en vloerverwarming. Dankzij deze duurzame aspecten wordt De Vechte een woonbuurt die klaar is voor de toekomst, met een groene omgeving, energiezuinige woningen en een minimale impact op het milieu.

Het ontwerp van De Vechte omvat tal van groene elementen, zoals beplanting, bomen en waterretentie, om wateroverlast en hittestress te voorkomen. Bestaande bomen van hoge kwaliteit blijven behouden en nieuwe bomen met een gunstige bijdrage aan biodiversiteit worden toegevoegd. Groene longen tussen de woongebouwen geven de buurt een rustig karakter. Je hebt het gevoel dat je op bezoek bent in de natuur. Onder meer huismussen, zwaluwen en scholeksters vinden hier hun ideale broedplek.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld op basis van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven ze een indruk van de toekomstige situatie. Ze pretenderen geen exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Let op: het door de ontwikkelaar opgegeven gebruiksoppervlak kan afwijken van het daadwerkelijke woonoppervlak! Bij het gebruiksoppervlak kunnen ook bergzolders, bergingen of andere ruimten zijn gerekend, terwijl deze volgens de NEN2580 niet als woonoppervlak zijn aan te merken. Afhankelijk van de mogelijkheden kunt u bijvoorbeeld voor een bergzolder een dakraam toepassen, waardoor deze ruimte eventueel alsnog als woonoppervlak kan worden gerekend. Vraag de makelaar voor meer informatie en eventuele mogelijkheden.
Lees verder...

Nieuws over De Vechte

De eerste 2 woningen project De Vechte zijn verkocht!

Inmiddels zijn de allerseerste twee woningen verkocht! Na verwachting zal de bouw in oktober 2024 gaan starten. De oplevering zal dan in de zomer van 2025 plaats gaan vinden.

Lees verder

Inloopevent De Vechte- Hardenberg

Aan de Kruserbrink verrijzen 6 royale eengezinswoningen. Je woont hier in een energiezuinig huis met een eigen parkeerplaats, vlak bij voorzieningen als winkels, scholen, ziekenhuis, kerken en sportaccommodaties.

Lees verder

Verkoop gestart voor 6 eengezinswoning project 'De Vechte' te Hardenberg!

Vanaf woensdag 24 januari, 12:00 uur is de verkoop gestart voor 6 eengezinswonngen voor het project De Vechte te Hardenberg. Via de projectwwebsite kunt u alle projectinformatie en prijzen per bouwnummer inzien. 

Lees verder
Bnr. Woningtype
Reset
1 Eengezinswoningen € 375.500

Eengezinswoningen

Bouwnummer 1 - € 375.500

Verkocht onder voorbehoud

110 m2 woonoppervlakte

116 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

3 Eengezinswoningen € 354.500

Eengezinswoningen

Bouwnummer 3 - € 354.500

Onder optie

110 m2 woonoppervlakte

113 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

5 Eengezinswoningen € 355.500

Eengezinswoningen

Bouwnummer 5 - € 355.500

Beschikbaar

110 m2 woonoppervlakte

115 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

7 Eengezinswoningen € 356.500

Eengezinswoningen

Bouwnummer 7 - € 356.500

Onder optie

110 m2 woonoppervlakte

117 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

9 Eengezinswoningen € 357.500

Eengezinswoningen

Bouwnummer 9 - € 357.500

Onder optie

110 m2 woonoppervlakte

119 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

11 Eengezinswoningen € 377.500

Eengezinswoningen

Bouwnummer 11 - € 377.500

Verkocht

110 m2 woonoppervlakte

126 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Parkweg 57
149 m
Bushalte Centrum
256 m
Bushalte Gemeentehuis
440 m
Bushalte Waterinkschool
544 m
Bushalte Lage Gaardenstraat
639 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Hardenberg
205 m
Alfa-college Hardenberg
345 m
Professor Waterinkschool
570 m
Greijdanus
810 m
Vechtdal College
840 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Hema
345 m
Kruidvat
373 m
Lidl
423 m
Zeeman
436 m
Jumbo
451 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Badhuisplein
340 m
Apotheek Hardenberg
383 m
Het Hoge Doel Tandarts
578 m
Apotheek Kooiker
806 m
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
834 m
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Anita

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Financieel advies nodig?

Voor meer informatie over je financiële mogelijkheden kun je contact opnemen met:

Logo

Lamberink Financieel Adviseurs

Vraag advies »

De Vechte

Is een ontwikkeling van:

Van Wijnen Groep N.V.

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een SWK garantie.