Havezate Es

  • Hardenberg

Buitengewoon mooi wonen!

** Buitengewoon mooi wonen! **

Havezate Es ligt aan de noordkant van de stad Hardenberg en vlakbij buurtschap Collendoorn. Je woont er buitengewoon mooi: landelijk en tussen het groen. Havezate Es is straks bereikbaar via de Eugenboersdijk of de Collendoornerdijk. Het woongebied krijgt verder een directe verbinding met de Havezateweg. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Hardenberg. Met alle voorzieningen die je nodig hebt. Nog dichterbij ligt de bestaande woonwijk Marslanden, met winkels en scholen. Aan de rand van Marslanden, op korte afstand van Havezate Es, wordt bovendien een nieuw schoolgebouw gebouwd. Ook de hockeyclub krijgt hier een nieuw onderkomen.

Meer informatie op: havezate-es.nl

De kavels in Havezate Es zijn tussen de 600 en 2.200 vierkante meter groot. Je hebt er dus alle ruimte om een vrijstaand landhuis te bouwen. Of heeft jouw droomhuis het karakter van een boerderij? Jij bepaalt zelf hoe jouw droomhuis eruit komt te zien. De buurt wordt een mix van verschillende grote huizen in riante tuinen.

Wil jij geheel ontzorgd worden bij de bouw van een woning op een kavel in Havezate Es, desgewenst tot en met de inrichting van huis en tuin? Woonwensfabriek biedt jou de mogelijkheid om op deze prachtige locatie jouw eigen droomhuis te realiseren op basis van jouw persoonlijke woonwensen. Plan een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op één van onze verkooppunten bij jou in de buurt. Maak jouw huis uniek met Woonwensfabriek! Kijk voor meer informatie op: woonwensfabriek.nl.

*Getoonde afbeeldingen zijn ter inspiratie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Lees verder...

Nieuws over Havezate Es

Kavels fase 1 nu beschikbaar: Havezate Es te Hardenberg!

De gemeente Hardenberg is begonnen met de verkoop van de eerste fase van ongeveer 40 kavels. U kunt hierop uw eigen droomhuis realiseren, hoe mooi is dat! Inschrijven is mogelijk tot 21 oktober 2022. 

Lees verder

Verkoop plan Havezate Es start na de zomer

Na de zomer start de verkoop van de kavels in woongebied Havezate Es in Hardenberg. Het bestemmingsplan dat de bouw van de 90 woningen mogelijk maakt is onherroepelijk. In het woongebied is plek voor ongeveer 90 vrijstaande woningen.

Lees verder

Vertraging plan Havezate Es

Bij het Overijsselse stadje Hardenberg is het plan Havezate Es in ontwikkeling. Dit plan, gelegen tussen de wijk Marslanden en de landelijke buurtschap Collendoorn, heeft vertraging opgelopen door een bij de Raad van State aangetekend beroep.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Haarmolen
1.55 km
Bushalte Kroondijk
1.62 km
Bushalte Middenweg
1.94 km
Bushalte Parkweg 57
2.07 km
Bushalte Centrum
2.1 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Alfa-college Hardenberg
1.96 km
Bibliotheek Hardenberg
2.06 km
Professor Waterinkschool
2.41 km
Vechtdal College
2.62 km
Greijdanus
2.66 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
1.83 km
Hema
1.96 km
Kruidvat
1.97 km
Zeeman
2.01 km
Jumbo
2.16 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Badhuisplein
1.75 km
Het Hoge Doel Tandarts
1.94 km
Apotheek Kooiker
1.98 km
Apotheek Hardenberg
2.09 km
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
2.76 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Hardenberg

Hardenberg