Marshoogte - Roosdom Tijhuis, Hardenberg

Toekomstig

Fase 2 start verkoop 20 oktober 2021

Marshoogte - Roosdom Tijhuis

  • Hardenberg

In verkoop

Na de succesvolle verkoop van de 23 woningen in de eerste fase van Marshoogte, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 20 oktober a.s. opnieuw in verkoop met 18 fraaie woningen.

Het aanbod bestaat uit:

Woningmodel Statige Heren
6 twee-onder-één-kapwoningen

Woningmodel Dames aan de Brink
12 geschakelde ééngezinswoningen

Deze energiezuinige woningen worden gebouwd op deze locatie en zéér compleet opgeleverd:

Inclusief keukencheque
Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
Inclusief zonnepanelen
Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen)
Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping
Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen

START VERKOOP: WOENSDAG 20 OKTOBER 2021
De verkoop van dit fraaie plan start op woensdag 20 oktober 2021. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Alle verkoopdocumentatie en prijzen vindt u vanaf het moment start verkoop online op onze projectwebsite. Heeft u interesse in een woning? Inschrijven hiervoor kan vanaf start verkoop tot uiterlijk woensdag 27 oktober, 12:00 uur met behulp van de button "digitaal inschrijven". Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

OP EN TOP DUURZAAM
BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woningen bent u volledig op de toekomst voorbereid.

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. De allereerste gasloze huizen van Roosdom Tijhuis in Hardenberg! Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat u bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. U bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp, bekijk deze video voor een heldere toelichting. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteert u van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om uw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op uw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Uw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van uw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteert u van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij uw hypotheekverstrekker.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door u in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina NieuwWonen Hardenberg te volgen op Facebook.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over Marshoogte - Roosdom Tijhuis

Start verkoop 20 oktober 2021 - 18 woningen Marshoogte Hardenberg

Na de succesvolle verkoop van de 23 woningen in de eerste fase, gaat Roosdom Tijhuis op woensdag 20 oktober opnieuw in verkoop met 18 fraaie woningen.

 

Lees verder

Blije kopers eerste fase Marshoogte - Hardenberg

Inmiddels hebben de makelaars al vele blije kopers aan tafel gehad voor het tekenen van de koop/aannemingsovereenkomst voor een nieuwbouwwoning in Marshoogte, Hardenberg.

Lees verder

Schitterende dronebeelden van deelplan Marshoogte!

Met deze dronebeelden is goed zichtbaar hoe de wijk Marslanden uitgebreid gaat worden met het deelplan Marshoogte. 

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Haarmolen
1.05 km
Bushalte Kroondijk
1.48 km
Bushalte Molenplein
1.51 km
Bushalte Centrum
1.57 km
Bushalte Parkweg 57
1.58 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Bibliotheek Hardenberg
1.54 km
Professor Waterinkschool
1.98 km
Vechtdal College
2.06 km
Greijdanus
2.11 km
R.K. Daltonschool
5.75 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
1.27 km
C&A
1.28 km
Trekpleister
1.38 km
Jeans Centre
1.39 km
Vodafone
1.41 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Kooiker
1.37 km
Apotheek Hardenberg
1.54 km
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
2.28 km
Healthcare centre
6.08 km
Apotheek Schuttevaer
10.73 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Hardenberg