Dames aan de Brink, Bouwnummer 142

Koopprijs

€ 287.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

129 m2

Kaveloppervlak

191 m2

Omschrijving

Na de succesvolle verkoop van de 23 woningen in de eerste fase van Marshoogte, is Roosdom Tijhuis gestart met de verkoop van de tweede fase met in totaal 17 fraaie woningen! Alle verkoopdocumentatie kun je vinden op de projectpagina van NieuwWonen Hardenberg.

Het aanbod bestaat uit:

Woningmodel Statige Heren
6 twee-onder-één-kapwoningen
Prijsindicatie € 369.500,- tot € 379.500,-

Woningmodel Dames aan de Brink
7 tussenwoningen
4 hoekwoningen
Prijsindicatie € 267.500,- tot € 312.500,-

Deze energiezuinige woningen worden zéér compleet opgeleverd:
- Inclusief keukencheque;
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk;
- Inclusief zonnepanelen;
- Inclusief bodemwarmtepomp (gasloos wonen);
- Inclusief vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping;
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning;
- Super duurzaam en klaar voor de toekomst: Conform de allerlaatste BENG-eisen.

OP EN TOP DUURZAAM

BENG: KLAAR VOOR DE TOEKOMST
BENG is een afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw en geeft aan hoe energiezuinig jouw woning is. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Deze woningen worden gebouwd conform de allerlaatste BENG-eisen. Doordat er extra zonnepanelen worden toegevoegd aan de woningen zijn deze zelfs nóg energiezuiniger dan verplicht is. Kortom, met deze woning ben jij volledig op de toekomst voorbereid!

GASLOOS & BODEMWARMTEPOMP
Deze nieuwbouwwoningen zijn volledig gasloos. De allereerste gasloze huizen van Roosdom Tijhuis in Hardenberg! Gasloos wonen betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat jij bijvoorbeeld elektrisch kookt. Gasloos wonen is beter voor het milieu en bespaart fossiele brandstoffen. Jij bent niet afhankelijk van schommelende gasprijzen en belastingen op gas. Hiervoor maakt de CV-ketel plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Maar wat doet een warmtepomp nou precies? Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer jij van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage lage woon- en energielasten.

ZONNEPANELEN
Om jouw woning extra energiezuinig te maken helpt de zon een handje. De zonnepanelen op jouw aanstaande woning vangen het zonlicht op en zetten dit om in elektrische energie. Een omvormer zet deze energie om in bruikbare stroom waarna het kan worden geleverd aan het elektriciteitsnet. Jouw eigen stroomverbruik wordt vervolgens verrekend met de opgewekte stroom van jouw zonnepanelen.

FINANCIËLE VOORDELEN
Vanwege alle duurzame en energiebesparende toepassingen in deze woningen profiteer jij van lagere woonlasten. Daarnaast zijn er vanwege het duurzaamheidsniveau (vaak) meer leenmogelijkheden. Informeer hierover bij jouw hypotheekverstrekker.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief en de pagina NieuwWonen Hardenberg te volgen op Facebook.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 287.500 vrij op naam
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Huis
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Hoekwoning
Bouwjaar
2021
Type dak
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
129 m2
Perceeloppervlakte
191 m2
Inhoud
498 m3
Externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal woonlagen
3
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Overige voorzieningen
TV kabel en Zonnepanelen

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Openbaar parkeren

Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Hardenberg

Hardenberg

Deen Makelaars

Hardenberg

Marshoogte - Roosdom Tijhuis

Is een ontwikkeling van:

Roosdom Tijhuis Planontwikkeling