Appartement De Slotwachter, Bouwnummer 7

Koopprijs

€ 297.000 vrij op naam

Woonoppervlakte

97 m2

Omschrijving

Comfortabel wonen in hartje Hardenberg

Je vindt Slotgraven op loopafstand van het centrum, tegenover het markante gemeentehuis. Maar ook de Vecht, met haar prachtige uiterwaarden, is om de hoek. Slotgraven belooft een prachtig woongebied te worden. Niet alleen voor de toekomstige bewoners, ook voor de stad Hardenberg.

De Slotwachter verrijst op de hoek van de Witte de Withstraat en de Bruchterweg. Het eerste gasloze appartementengebouw van Hardenberg springt in het oog en is straks de entree van het stadscentrum. De Slotwachter bestaat uit zes woonlagen en telt 19 appartementen. Vanaf de bovenste verdiepingen heb je prachtig uitzicht over Hardenberg, het park in Slotgraven of kijk je richting rivier de Vecht.

De appartementen op de eerste tot en met de vierde verdieping zijn elk bijna 100 m2 groot en hebben twee slaapkamers. De woonkamer en keuken vormen samen een ruimte. Vanuit de woonkamer kom je op het ruime balkon. De appartementen daarnaast een badkamer, een apart toilet en een bijkeuken waar je spullen kunt bergen en witgoed kwijt kunt. Verder is er een berging op de begane grond voor elk appartement een eigen bergruimte.

Onder een deel van De Slotwachter komen parkeerplaatsen, net als onder de verhoogde leefdekken tussen de appartementen en de herenhuizen. Bewoners van De Slotwachter en de 10 herenhuizen ten zuiden van het appartementengebouw delen de parkeerplekken aan deze kant van het park.

Toelichting meting gebruiksoppervlakte (van toepassing voor de projectmatig gebouwde woningen in dit plan)
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 297.000 vrij op naam
Status
Verkocht

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Plat dak bedekt met Bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m2
Inhoud
291 m3

Indeling

Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
3 kamers (2 bedrooms)

Energie

Verwarming
Vloerverwarming

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Brochure Slotwachter


Bekijken

Brochure Parkwoningen


Bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Lamberink Nieuwbouwmakelaars

Hardenberg

Slotgraven

Is een ontwikkeling van:

Ter Steege Bouw Vastgoed

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartement De Slotwachter in het project Slotgraven