Koopprijs

Van € 369.000 - € 372.000

Aantal woningen

4 (3 beschikbaar)

Woonoppervlakte

149 m2
Type woonhuis
Eengezinswoning
Woningsoort
Geschakelde woning
Perceeloppervlakte
101 m2 tot 103 m2
Inhoud
437 m3

Omschrijving

***Verkoopevent***
Op woensdag 5 okt. van 16.00 tot 18.00 uur is er een verkoopevent op locatie (Stephanusplein / Karel Doormanlaan). Ben je geïnteresseerd in het project, kom dan zeker langs! Je kunt de bouw van de Parkwoningen uit fase 1 bewonderen en op deze middag kun je vragen stellen aan de ontwikkelaar, nieuwbouwadviseurs, makelaar en hypotheekadviseur.


Slotgraven – Parkwoningen

De verkoop is gestart van de laatste fase in het nieuwbouwplan Slotgraven te Hardenberg. Alle verkoopdocumentatie zoals de verkooptekeningen, prijslijst en koperskeuzelijst is te raadplegen op de projectpagina op NieuwWonenHardenberg.nl.

In deze fase biedt Ter Steege Bouw Vastgoed de laatste 10 comfortabele, luxueuze Parkwoningen aan. De comfortabele Parkwoningen bieden het beste van twee werelden: de ruimte van een herenhuis en het gemak van een penthouse. Wie zo lang mogelijk aangenaam in zijn Parkwoning wil blijven wonen, kan kiezen voor een lift. Zo maak je je gloednieuwe woning in een klap levensloopgeschikt. Traplopen is verleden tijd en toch kun je blijven genieten van de ruimte van drie woonlagen.

In een Parkwoning heb je volop gemak en comfort en dat op een fantastische plek. Stel je eens voor: een weelderige tuin voor de deur vol groen, vogels die uit volle borst zingen, heerlijk zitten op het koele gras of een ontspannen ommetje maken tussen de bomen. En dat alles zonder dat je zelf tijd kwijt bent aan tuinonderhoud. Dat is toch pas echt genieten? Daarnaast is Slotgraven centraal gelegen, de supermarkt is aan de overkant van de straat, de winkelstraten op slechts 3 minuten lopen!

In Slotgraven woon je niet alleen groen, maar ook heel duurzaam. De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en daardoor milieubewust ontworpen. Een (lucht/water)warmtepomp en warmte-terugwininstallatie verwarmen en ventileren het huis op een milieuvriendelijke manier. Zonnepanelen op het dak wekken daarnaast energie op die je kunt benutten in het huis. Standaard zijn de woningen uitgerust met vloerverwarming. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je energieverbruik en draag je een steentje bij aan het milieu.

Indeling van de woningen:
Op de begane grond bevindt zich de entree, berging, toilet en de woonkeuken. De buitenruimte is bereikbaar vanuit de woonkeuken. Via de trap bereik je een complete verdieping te gebruiken als woonruimte. Indien gewenst zou het ook mogelijk zijn om op deze verdieping een keuken te realiseren waardoor de ruimte op de begane grond bijvoorbeeld een werkkamer kan worden. Op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers gesitueerd, de badkamer en een techniekruimte.

Voor vragen over het project kan je contact opnemen met de verkopend makelaar; Lamberink Nieuwbouwmakelaars, 0523 – 270 174 of nieuwbouw@lamberink.nl.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees verder...
Bnr.
Reset
30 Hoekwoning € 372.000

Hoekwoning

Bouwnummer 30 - € 372.000

Onder optie

149 m2 woonoppervlakte

103 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

34 Hoekwoning € 370.000

Hoekwoning

Bouwnummer 34 - € 370.000

Beschikbaar

149 m2 woonoppervlakte

101 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

35 Hoekwoning € 372.000

Hoekwoning

Bouwnummer 35 - € 372.000

Mondeling verkocht

149 m2 woonoppervlakte

102 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

39 Hoekwoning € 369.000

Hoekwoning

Bouwnummer 39 - € 369.000

Beschikbaar

149 m2 woonoppervlakte

101 m2 perceeloppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Plattegrond


Bekijken

Verkoopbrochure Slotgraven Parkwoningen


Bekijken Verkoopbrochure Slotgraven Parkwoningen
Verkoopbrochure Slotgraven Parkwoningen

Keuzelijst Parkwoningen Slotgraven


Bekijken Keuzelijst Parkwoningen Slotgraven
Keuzelijst Parkwoningen Slotgraven

Situatietekening Parkwoningen Slotgraven


Bekijken Situatietekening Parkwoningen Slotgraven
Situatietekening Parkwoningen Slotgraven

Technische Omschrijving Parkwoningen Slotgraven


Bekijken Technische Omschrijving Parkwoningen Slotgraven
Technische Omschrijving Parkwoningen Slotgraven

Verkooptekeningen Parkwoningen Slotgraven


Bekijken Verkooptekeningen Parkwoningen Slotgraven
Verkooptekeningen Parkwoningen Slotgraven

Financieel Certificaat


Bekijken Financieel Certificaat
Financieel Certificaat

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Abonneer op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Hoekwoning in het project Slotgraven