Rendement behalen? Of een 2e (t)huis?!

15 mei 2020

Wilt u redement behalen op uw spraargeld? Of een 2e thuis op het prachtige familiepark De Kleine Belties? Of een combinatie van beiden? Bel, mail of kom gerust een keer langs voor een kop koffie bij ons op kantoor! Wij informeer u graag over de mogelijkheden.

Het vakantiepark
Vakantiepark De Kleine Belties, is een familiepark gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. In 70 jaar is “De Kleine Belties” van een boerencamping uitgegroeid tot een modern vakantiepark met veel faciliteiten zoals diverse horecavoorzieningen en een overdekt zwembad.

De Kleine Belties is een dorp op zich: u vindt er onder andere een recreatiesuper, een buiten- en binnenzwembad en een zwemvijver. In en om de Plaza zijn diverse horecagelegenheden gevestigd, zoals een restaurant, een snackbar, een bruin café en een terras. De kinderen kunnen er overdekt spelen.Tijdens de schoolvakanties is er een enthousiast Recreatieteam met activiteiten voor het hele gezin. In het voor- en naseizoen is het een ideale plek voor de 55 plussers en jonge gezinnen.

Het park kenmerkt zich door een christelijke signatuur. Op zondag zijn bepaalde faciliteiten gesloten en kunt u optimaal genieten en ontspannen in een ongedwongen christelijke sfeer.

Belties Bospark
In 2017 is er gestart met een update van het huidige bungalowpark. De oude bungalows worden in fases vervangen door nieuwe chalets. In het voorjaar van 2017 zijn de eerste nieuwe recreatiebungalows geplaatst. Het gaat hierbij om drie types: 'De Belties' ‘De Rheezerhoeve’ en ‘De Heemserstee’. Deze bungalows staan in een unieke, bosrijke omgeving.

Vanuit uw recreatiebungalow geniet u van de prachtige omgeving en ervaart u het echte buitenleven.
De bungalows worden midden in de natuur geplaatst. De kavels worden op een natuurlijke manier aangelegd. Er zijn drie modellen Bospark bungalows door ons ontwikkeld. Deze worden gebouwd door Duntep Mobiele Bungalows, een bedrijf met al meer dan 60 jaar ervaring.

De Bospark bungalows worden verdiept geplaatst en aangesloten op 25 ampère stroom, water, gas, riolering, CAI en wifimodem. De onderkant wordt dichtgezet met Sandwich platen voor een goede isolatie. De infrastructuur rondom de bungalow wordt door ons aangelegd met bestrating en planten.

Alle modellen hebben een luxe uitstraling en zijn van veel gemakken voorzien zoals, een Intergas CV ketel, luxe badkamer, complete keuken met combimagnetron, vaatwasser, koelkast en diepvriesladekast. De slaapkamers zijn voorzien van bedden en kasten. In de berging is een aansluiting voor wasmachine en droger.