Slotgraven fase 4

05 augustus 2020

Een succesvolle verkoop van Slotgraven fase 4! Inmiddels is 70% verkocht (onder voorbehoud). Wil je ook graag wonen in een parkachtige omgeving in het centrum van Hardenberg? Wees er dan snel bij, er is nog een enkele tussenwoning beschikbaar.

Omschrijving


In Slotgraven, op loopafstand van het centrum van Hardenberg, verrijzen aan de M. Harmszn. Trompstraat zes rijwoningen. Deze ruime en stoere woningen springen in het oog door het fraaie ontwerp en vormen straks de entree naar het park en het stadscentrum. De toekomstige bewoners wonen straks vlak naast een lommerrijk park met veel bomen en wandelpaden. Een echte plek voor ontspanning.


De Trompstraat woningen
De zes rijwoningen van Slotgraven Vier zijn aangename woningen met ruimte voor het hele gezin. De begane grond is zelfs uit te breiden met een aanbouw voor nog meer leefruimte. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers. De zolder, met eventueel een dakkapel, bevindt zich op de tweede verdieping. De rijwoningen worden elk voorzien van zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woningen aan de Trompstraat hebben uiteraard voldoende parkeergelegenheid. De hoekwoningen kunnen parkeren op eigen terrein en de rijwoningen in de directe omgeving.


De Trompstraatwoningen in het kort:
• Stadse moderne uitstraling door o.a. de verspringing in het metselwerk
• Ruime percelen met een gunstige (zon)ligging
• Circa 118 vierkante meter woonoppervlakte
• Vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
• Een vrij in te delen tweede etage
• Diverse meerwerkmogelijkheden
• Voldoende parkeergelegenheid

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Slotgraven fase VIER?

Bekijk ook het project Slotgraven fase VIER

In verkoop
Meer informatie

Slotgraven fase VIER

Hardenberg


€ 242.500 tot € 360.000
118 m2 - 133 m2 woonoppervlakte