Toekomstgericht wonen in Bergentheim-Möllincksvaart

08 november 2023

Bij het woningtype LOORIJCK is meer mogelijk dan u denkt. Zo kunt u de woning verlengen met 1,20 of 2,40 meter, maar ook slapen en baden beneden behoort tot de vele mogelijkheden.

Alle woningen van het Woningmodel Loorijck zijn energieneutraal en zijn in de basis 6,54 meter breed en hebben standaard een diepte van 10,74 meter. Aan de straatzijde van de woning is ruimte voor een heerlijke zithoek en de tuinzijde is de perfecte plek voor je nieuwe keuken. Wil je wat extra ruimte? Kies dan voor 1,20 meter of 2,40 meter verlenging. Ook is het bij dit woningmodel mogelijk om de gemetselde garage in te delen als ruimte voor een slaap- en badkamer op de begane grond. Toekomstgericht wonen!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Op zolder staan de technische installaties en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Heb je eigen wensen? Geen probleem! Laat je verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet om jouw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

Downloads


Download

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Möllincksvaart fase 3.1?

Bekijk ook het project Möllincksvaart fase 3.1

In verkoop
custom media
Meer informatie

Möllincksvaart fase 3.1

Bergentheim

1 woning beschikbaar
113m - 154m woonoppervlakte
€ 109.500 tot € 409.500