Ydenhoogte, Hardenberg

Toekomstig

Schrijf je vast in voor de nieuwsbrief!

Ydenhoogte

In ontwikkeling in Hardenberg: Ydenhoogte

YDENHOOGTE IN HARDENBERG

YDENHOOGTE, NIEUWSTE ONTWIKKELING IN HARDENBERG
Hardenberg Ydenhoogte betreft de nieuwste ontwikkeling. Hier woont u in een prachtige groene woonwijk. Naast dit nieuwbouwplan zal een groen park worden gerealiseerd waar kinderen veilig kunnen buitenspelen en u lekker kunt wandelen. Middenin de wijk komt een groene brink. Ook de school en de sportvelden zijn op steenworpafstand en binnen no-time bent u met de auto op de N34. Kortom alles in de buurt om te genieten van een nieuw thuis met alle voorzieningen dichtbij.

FIJN WONEN VOOR IEDEREEN
In dit deelplan worden ca. 265 woningen gebouwd. Allemaal in verschillende buurtjes en ieder met een eigen karakter. Kiest u voor wonen aan de rand naast het park, of centraal in de wijk aan de groene brink? De wijk wordt ontsloten door verschillende watertjes waardoor het wonen landelijk aanvoelt. Een heerlijke plek om te wonen. Het aanbod zal zeer divers zijn in een mix van geschakelde eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen tot woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Alle woningen worden energieneutraal aangeboden dus u bent helemaal op de toekomst voorbereid en profiteert van lage energielasten.

EVEN GEDULD
Het bestemmingsplan is in procedure gebracht en er is gestart met de stedenbouwkundige invulling van de woningen. Naar verwachting start de verkoop in het 4e kwartaal van 2023. Zodra er meer nieuws is ten opzichte van bovenstaande dan leest u dat op deze website en krijg je een update middels de nieuwsbrief. Wij verzoeken je om niet te bellen voor meer informatie aangezien deze op dit moment nog niet voorhanden is.

INTERESSE?
Schrijf u alvast in voor de digitale nieuwsbrief op NIEUWWONENHARDENBERG.NL. Wij houden u vervolgens op de hoogte van de start verkoop.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees verder...

Nieuws over Ydenhoogte

29-09-2023

Start verkoop van het nieuwbouwproject Ydenhoogte te Hardenberg bekend!

Op dinsdag 21 november start de verkoop van het project Ydenhoogte te Hardenberg. Bij deze fase gaan in totaal 31 woning met diverse woningtypes in verkoop. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Parkweg 57
1.02 km
Bushalte Centrum
1.08 km
Bushalte Gemeentehuis
1.21 km
Bushalte Waterinkschool
1.33 km
Bushalte Molenplein
1.4 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Alfa-college Hardenberg
990 m
Bibliotheek Hardenberg
1.03 km
Professor Waterinkschool
1.33 km
Vechtdal College
1.65 km
Greijdanus
1.66 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
898 m
Hema
990 m
Kruidvat
1.01 km
Zeeman
1.06 km
Jumbo
1.19 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk Badhuisplein
788 m
Het Hoge Doel Tandarts
1.06 km
Apotheek Hardenberg
1.11 km
Apotheek Kooiker
1.2 km
Röpcke-Zweers Ziekenhuis
1.69 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Hardenberg

Hardenberg

Garantie

Dit project wordt gebouwd met een Woningborg garantie.