Nieuwe luchtfoto met beschikbaarheid bouwnummers Slotgraven Hardenberg!

05 mei 2023

De woningen van project Slotgraven Hardenberg zijn grotendeels allemaal verkocht! De beschikbaarheid is te zien op deze nieuwe  luchtfoto. Wilt u wel een nieuwbouwwoning maar niet te lang wachten? Dan kunt u nu nog aanhaken!  

Wilt u uniek wonen in een energiezuinige woning op een mooie plek in Hardenberg? Dan zijn de parkwoningen van project Slotgraven echt iets voor u!

Zoals te zien op de luchtfoto schiet de bouw al mooi op! De verwachte oplevering van de woningen is naar verwachting eind dit jaar. U kunt nu nog aanhaken! De groen gearceerde woningen zijn nog beschikbaar, de rode bouwnummers zijn verkocht en het bouwnummer met de gele aanduiding staat onder optie.

De woningen zijn zeer goed geïsoleerd en milieubewust ontworpen. Een (lucht/water)warmtepomp en warmte-terigwininstallatie verwarmen en ventileren het huis op een milieuvriendelijke manier. Zonnepanelen op het dak wekken daarnaast energie op die u kunt benutten in het huis. Standaard zijn de woningen uitgerust met vloerverwarming. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw energieverbruik en draagt u een steentje bij aan het milieu.

Heeft u interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de verkopend makelaar, Lamberink Nieuwbouwmakelaars, tel.nr. 0523-270174.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Slotgraven?

Bekijk ook het project Slotgraven

In verkoop
custom media
Meer informatie

Slotgraven

Hardenberg

1 woning beschikbaar
149m woonoppervlakte
€ 357.000 tot € 372.000