Nog 1 woning beschikbaar in Empe!

04 januari 2024

Bij het nieuwbouwproject 'Emper Weide' in Empe is levensloopbestendig wonen mogelijk: 8 fijne, levensloopbestendige woningen, waarvan er op dit moment nog slechts 1 woning beschikbaar is!

Het prachtige gebied waar het dorp Empe is gelegen, is omgeven door verschillende bossen, landgoederen en de oude stroomgebieden van de Gelderse IJssel. Empe is gelegen nabij de Hanzestad Zutphen. Zutphen is op zo'n 4 kilometer gelegen en biedt volop aantrekkelijke voorzieningen zoals winkels, supermarkten en een ziekenhuis. De autosnelwegen A1 en A50 zijn te bereiken in slechts 10 minuten, zo zijn de steden Apeldoorn en Deventer ook goed te bereiken.

INDELING

Begane grond: U komt binnen via de entree/hal met meterkast, toiletruimte, trapopgang  en deur naar badkamer en woonkamer/keuken. De woonkamer/keuken is tezamen 40 m2 groot. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is 14 m2 groot. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van douche, wastafel en toilet. De aangebouwde bijkeuken is voorzien van witgoedaansluiting en deur naar achtertuin. 

Verdieping: middels vaste trap te bereiken. Deze is naar eigen wens in te delen. 

Zolder: de bergzolder is middels een vlizotrap te bereiken. 

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de verkopende makelaars!

 

 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Emper Weide

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Emper Weide

Empe

134m - 144m woonoppervlakte
€ 397.500 tot € 422.500