Realiseer uw droomhuis op een historische locatie in Sibculo

19 maart 2021

Op de prachtige kloosterlocatie in Sibculo wordt een kleinschalig woningbouwplan ontwikkeld door Stichting Klooster Sibculo in nauwe samenwerking met Oldenhuis Architectuur, Buytenhof Planontwikkeling en Bouwbedrijf Westerhof.

Op deze locatie kunt u, in een bouwstijl die aansluit bij het geheel van het plan (zie de afbeelding voor een indruk), samen met de architect en aannemer een woning realiseren op basis van uw wensen.

Sibculo ligt tussen Westerhaar en Kloosterhaar aan de N36 en heeft een supermarkt, school, slager, fietsenzaak en een rijk verenigingsleven. Binnen 10 minuten rijdt u naar Hardenberg en binnen een kwartier staat u in het centrum van Almelo. Hierdoor kunt u heerlijk rustig wonen, maar heeft u alle faciliteiten op korte afstand. Op steenworp afstand ligt bovendien het mooie natuurgebied Engbertsdijkvenen. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Met de bus neemt u lijn 80 die u naar Hardenberg of Almelo brengt.

Nieuwsgierig? Er zijn nog enkele kavels beschikbaar! Neem contact op met Lamberink Nieuwbouwmakelaars in Hardenberg voor een vrijblijvende reservering en een eerste gesprek, fysiek of via videobellen.

Downloads


Download

Bekijk ook het project Kloosterwonen

In verkoop
custom media
Meer informatie

Kloosterwonen

Sibculo

4 plots available
786m - 1500m kaveloppervlak
€ 157.200 tot € 225.000