Succesvol uitverkocht! Binnenkort nieuw aanbod beschikbaar

06 maart 2024

Project Ydenhoogte te Hardenberg is succesvol uitverkocht! Binnenkort is er nieuw aanbod. 

De start verkoop van de tweede fase vindt plaats op 21 maart aanstaande.

Tijdstip: van 16:00 tot 17:30 uur
Locatie: Theater de Voorveghter
Adres: Badhuisplein 3, Hardenberg

Tijdens de start verkoop ben je van harte welkom om de verkoopdocumentatie te bekijken. Tevens kan je je ook inschrijven via de projectpagina!

In deze fase komen 14 twee-onder-een-kapwoningen in de verkoop van type Jasmijn. 

De Jasmijn is een energieneutrale woning met vele mogelijkheden. De woning is in de basis 6,84 meter breed en 10,74 meter diep. De woonkamer aan de voorzijde is heerlijk ruim met plaats voor een grote zithoek. De tuinzijde biedt ruimte voor je toekomstige droomkeuken. Wil je meer ruimte in de keuken voor bijvoorbeeld een extra grote eettafel? Kies dan voor de optie van 2,40 meter verlenging. De optie erker geeft je woning niet alleen een fraaie uitstraling maar zorgt ook voor meer lichtinval en natuurlijk extra ruimte. Zo woon je precies zoals je wilt!

De eerste verdieping van deze woning heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met een ligbad, een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Op zolder staan de technische installaties en is ook de aansluiting voor de wasmachine. Het is ook een perfecte plek voor bijvoorbeeld een speelruimte voor de kinderen of voor een handige werkplek. Heb je eigen wensen? Geen probleem! Laat je verrassen door onze flexibiliteit en schroom niet om jouw eigen ideeën bij ons kenbaar te maken.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de projectpagina of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Ydenhoogte

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Ydenhoogte

Hardenberg

65m - 162m woonoppervlakte
€ 242.500 tot € 459.500