Verkoopevent 25 april a.s. Parkwoningen Slotgraven Hardenberg

07 april 2023

Om een goed beeld te krijgen van de Parkwoningen bent u van harte welkom om 'binnen' te kijken in de Parkwoningen van fase 1 tijdens het verkoopevent op dinsdag 25 april a.s. van 15.30 tot 17.30 uur op locatie (Stephanusplein/Kareldoormanlaan). 

Tijdens het verkoopevent kunt u 'binnen' kijken bij één van de woningen in fase 1 en zijn de contouren van de woningen van de laatste fase ook al goed te bewonderen. Tevens kunt u ook terrecht met al uw vragen over het project, de beschikbaarheid, uw huidige woning en de financiering. De ontwikkelaar, nieuwbouwadviseur, makelaar en hypotheekadviseur staan graag voor u klaar! 

Er zijn nog een aantal Parkwoningen van de laatste fase te koop. Wel nieuwbouw maar niet lang willen wachten? Dat kan in het nieuwbouwproject Slotgraven! Zoals te zien is op de foto is Ter Steege volop aan het bouwen met ook deze laatste fase Parkwoningen!

Mocht u eerder vragen hebben, neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar, Lamberink Nieuwbouwmakelaars, tel. nr. 0523 - 270 174.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Slotgraven?

Bekijk ook het project Slotgraven

In verkoop
custom media
Meer informatie

Slotgraven

Hardenberg

3 woningen beschikbaar
149m woonoppervlakte
€ 357.000 tot € 372.000